Dr. Váradi Péter

Prémium Pénztárcsoport, Prémium Pénztárszolgáltató Kft.

ügyvezető, orvos

A szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát 1992-ben, majd ideggyógyászati szakvizsgát tett. Üzleti tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem MBA képzésének keretében végezte el.

Pénztárszakmai pályafutását a Dimenzió Egészségpénztárban kezdte, itt szolgáltatási ügyvezető-helyettesként. Ezt követően, 2004-től a nem sokkal az előtt alapított Credit-Suisse, később Winterthur, majd AXA Egészségpénztár ügyvezetőjeként, majd az egészség és nyugdíjpénztárak igazgatótanácsának elnökeként dolgozott. Ezzel párhuzamosan az AXA Biztosító vezető orvosaként tevékenykedett. Jelenleg a Prémium Egészségpénztár vezető stratégiai tanácsadója, és Prémium Pénztárszolgáltató Kft. ügyvezetője, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének alelnöke.

Pályafutása során komoly tapasztalatokra szerzett az egészségügyi és egészségbiztosítási szolgáltatások kidolgozása és menedzselése, az értékesítési csatornák fejlesztése, valamint az egészségügyi informatika területén.

„Az üzleti és orvosi siker egyik legfontosabb eleme, hogy bonyolult üzeneteket, folyamatokat, tanácsokat leegyszerűsítve, de a tartalmukat megőrizve, emészthető formában adjuk át az ügyfeleinknek. A terjedelmes sokból az értékes keveset előállítani óriási munka, de megéri.”