Dr. Szabó Judit Anna

szakgyógyszerész

anti-aging szakértő

Elhivatott az egészséges, anti-aging életmód mellett, melyet a mindennapokban szakmai munkájában és magánéletében is hitelesen követ. 

Középpontba helyezi a tudományosan megalapozott, részletes egészségügyi és életmód ismeretek átadását, a jobb együttműködés ösztönzését. Szorgalmazza az egészséget támogató szokások kialakítását minden érintettnél. 

Gyógyszerészeti diplomáját Szegeden szerezte, majd gyógyszerhatástan-toxikológia szakvizsgáját a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

Nemzetközi gyógyszeripari vállalatoknál sales és marketing vezetői feladatai során számos innovatív gyógyszerkészítmény (pl. RSV vakcina koraszülöttek számára; RA terápia: anti-TNF alfa/adalimumab; stb.) és gyógyszerforma (pl. TTS/Transdermal Therapeutic System; inhalációs tobramycin; stb.) bevezetésében vállalt aktív szerepet. Munkája során középpontba helyezte a tudományos ismeretanyag pontos átadását, és szorgalmazta a részletes betegtájékoztatást mind a forgalmazó, mind a szakorvosok, szakmai- és a betegszervezetek oldaláról. 

Multidiszciplináris fejlesztői csapatokban vett részt innovatív e-health, telehealth megoldások, valamint AI támogatott orvostechnikai eszköz kifejlesztésében is.  2007-ben megalkotta az első magyar orvos-esztétikai online platformot (www.szepsegbroker.hu), ahol interaktív szakmai hidat képezett az orvosok és páciensek kötött. 

Az emberközpontú, fenntartható üzleti vállalkozások elkötelezett  segítője.