Dr. Kardos Mária

Goodwill Pharma Nyrt.

A Goodwill Pharma Nyrt. társtulajdonosa, kommunikációs igazgatója, szemész szakorvos.

1988-ban végzett a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A végzés után megkezdte orvosi tevékenységét, 6 éven át kórházi osztályon dolgozott, majd 1993-ban szakorvosi vizsgát tett szemészetből. Több, mint 20 évig keratorefraktív sebészi tevékenységet folytatott.

 Mindez idő alatt férjével, Dr. Jójárt Ferenccel 1997-ben közösen megalapították a Goodwill Pharma gyógyszeripari vállalatot, amely mára már tőzsdén jegyzett cég.

A goodwill szó a jóakaratot, a jó egészség értékét és a jövőbe vetett hitet képviseli. Céljuk az elérhető, kiváló minőségű, határozott értékkel bíró, eredményesen működő gyógyító hatású termékek fejlesztése és forgalmazása különböző terápiás területeken. A Goodwill Pharma Nyrt Magyarország tíz legnagyobb gyógyszeripari cégének egyike, a Szent-Györgyi Albert termékcsalád megalkotója. A cég fő kutatási területei között kiemelt helyen vannak az egészségtartam növelését szolgáló készítmények. Dr. Kardos Mária a cég igazgatósági tagja és kommunikációs igazgatója, aktívan részt vesz a vállalat stratégiai döntéseiben.

 

A 2010-es években szerezte meg Business Coach, majd Life Coach diplomáját, mellyel a vállalat képzési stratégiáját, az egyéni fejlődési lehetőségeket és a modern és támogató vállalati kultúra fejlesztését segíti.